Catalogi vertalen

Fabrikanten van medische artikelen en apparaten geven regelmatig nieuwe catalogi uit om hun producten te presenteren.

Deze catalogi worden bekeken door artsen en verpleegkundigen, maar ook door managers en directeuren van een zorginstelling. In de catalogi worden allerlei producten weergegeven: bloeddrukmeters, defibrillatoren, infuushouders en operatietafels, maar ook kleinere artikelen als handschoenen en pipetten.

Een catalogus is vooral informatief van aard en heeft als doel een duidelijk beeld van de medische artikelen te verschaffen.

Heeft u “catalogi” die u vanuit het Engels naar het Nederlands wilt laten vertalen? Vertaalbureau WeTranslate, uw specialist op het gebied van medisch vertalen.

Bij medische teksten kunt u denken aan:

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia