Diergeneeskundige brochures vertalen

Net als mensen kunnen huisdieren ook ziek worden. Of het nu gaat om gezelschapsdieren of landbouwhuisdieren, de eigenaar zal er alles aan doen om zijn dier zo snel mogelijk weer gezond te krijgen.

Om dit te bereiken is het van belang dat de eigenaar duidelijke informatie krijgt over de aandoening waar zijn huisdier aan lijdt en wat de bijbehorende behandeling is.

Er zijn verschillende brochures verkrijgbaar die hierbij van dienst kunnen zijn. Brochures met specifieke informatie over een bepaalde aandoening en diergeneeskundige behandeling van een ziek dier, maar ook meer algemene brochures met informatie over een dierenkliniek of algemene uitleg over de verzorging van een bepaalde diersoort.

Heeft u “brochures” die u vanuit het Engels naar het Nederlands wilt laten vertalen? Vertaalbureau WeTranslate, uw specialist op het gebied van diergeneeskundig vertalen.

Diergeneeskundige teksten zijn bijvoorbeeld:

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia