Diergeneeskundige gebruiksaanwijzingen vertalen

Er zijn allerlei verschillende veterinaire hulpmiddelen en apparaten op de markt. Van operatie- en behandeltafels, tot röntgenapparaten, laboratoriumartikelen, scalpels en katheters.

Al deze producten worden geleverd met een handleiding of gebruiksaanwijzing. Hierin krijgt de gebruiker uitleg over het installeren, gebruiken en onderhouden van het product, het oplossen van eventuele storingen, het aanpassen van de instellingen van het product, etc.

De handleiding bevat ook vaak verduidelijkende afbeeldingen met tekst erin. De vertaling moet duidelijk zijn, maar er moet ook rekening worden gehouden met deze afbeeldingen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Heeft u “veterinaire handleidingen” die u vanuit het Engels naar het Nederlands wilt laten vertalen? Vertaalbureau WeTranslate, uw specialist op het gebied van diergeneeskundig vertalen.

Diergeneeskundige teksten zijn bijvoorbeeld:

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia