Diergeneeskundige onderzoeksrapporten vertalen

Van veterinaire onderzoeken en keuringen worden vaak rapporten opgesteld. Hierin staan o.a. de onderzoeksprotocollen en uitkomsten van een onderzoek.

Onderzoeksrapporten bevatten vaak vakjargon en zijn meestal niet geschikt voor de echte leek. Het is dus van belang dat de vertaler de terminologie beheerst en nauwkeurig te werk gaat.

Heeft u “veterinaire onderzoeksrapporten” die u vanuit het Engels naar het Nederlands wilt laten vertalen? Vertaalbureau WeTranslate, uw specialist op het gebied van diergeneeskundig vertalen.

Diergeneeskundige teksten zijn bijvoorbeeld:

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia