Specialisme

Zoals ieder goed vertaalbureau heeft ook vertaalbureau WeTranslate een specialisme, namelijk: medische vertalingen. Ik heb al jaren ervaring in het vertalen van medische teksten en weet waar ik op moeten letten.

Ik ben gespecialiseerd in:

Medische vertalingen

Bij medische teksten is het van het grootste belang dat er geen woorden worden weggelaten en dat maateenheden en hoeveelheden goed uit de brontekst worden overgenomen. Het kleinste foutje in een medische vertaling kan het leven van patiënten al in gevaar brengen!

Vandaar dat vertaalbureau WeTranslate altijd uiterst zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat.

specialisatie medisch vertalen

Diergeneeskundige vertalingen

Naast mijn belangrijkste specialisme medische vertalingen, ben ik ook gespecialiseerd in diergeneeskundige vertalingen. Door grote interesse in dieren, dierverzorging en diergezondheid ben ik goed op de hoogte van wat er speelt in dit vakgebied.

specialisatie diergeneeskundig vertalen

Voordelen van WeTranslate

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate,
neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia