Quick reference cards vertalen

Een quick reference card (QRC) is een samenvatting van één of twee pagina's. Hierin worden de belangrijkste functies van een programma of apparaat uitgelegd.

Een voorbeeld van een medisch apparaat dat vaak een quick reference card bevat is een defibrillator. Defibrillators hebben vaak een quick reference card met afbeeldingen waarop in een paar eenvoudige stappen wordt uitgelegd hoe iemand de defibrillatiepads bij een slachtoffer kan aanbrengen.

Quick reference cards zijn bedoeld als geheugensteuntje voor ervaren gebruikers die de handleiding niet meer nodig hebben of (in het geval van de defibrillator) als korte en duidelijke uitleg van het gebruik van het apparaat.

Heeft u “quick reference cards” die u vanuit het Engels naar het Nederlands wilt laten vertalen? Vertaalbureau WeTranslate, uw specialist op het gebied van medisch vertalen.

Bij medische teksten kunt u denken aan:

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia