Software bij medische apparatuur vertalen

Tegenwoordig zijn medische apparaten zeer geavanceerd en beschikken over speciale software. Artsen en verpleegkundigen kunnen met deze geavanceerde apparatuur de toestand van patiënten nauwlettend in de gaten houden en op tijd ingrijpen.

Het is hierbij echter wel van belang dat de softwarestrings die bijvoorbeeld op een patiëntmonitor verschijnen exact overeenkomen met de software en afbeeldingen die in de handleiding worden gebruikt. Ook moeten softwarestrings tijdens het vertalen vaak worden ingekort. De vertaler moet er dan goed op letten dat de strings begrijpelijk blijven voor de lezer.

Heeft u “medische software” die u vanuit het Engels naar het Nederlands wilt laten vertalen? Vertaalbureau WeTranslate, uw specialist op het gebied van medisch vertalen.

Bij medische teksten kunt u denken aan:

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia