Werkwijze

Vertaalbureau WeTranslate levert kwaliteit. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het lezerspubliek, de doelgroep en het doel van de tekst. Ook uw huisstijl, software en specifieke terminologie krijgt de nodige aandacht.

Mijn tarieven zijn o.a. afhankelijk van de complexiteit van de tekst en de urgentie van de opdracht. U kunt altijd contact opnemen om te overleggen over specifieke wensen.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Werkwijze stap voor stap

1. Opdrachtgever dient verzoek in tot vertaling.

Dit kan via een e-mail aan WeTranslate of via het offerteformulier op mijn website.

2. WeTranslate beoordeelt de opdracht

Tijdens de beoordeling wordt vastgesteld in welk vakgebied de vertaalopdracht valt. Het aantal te vertalen woorden wordt geteld. Wensen voor een eventueel opgegeven deadline worden bekeken.

3. WeTranslate geeft een prijsindicatie en leverdatum af

Door middel van een e-mail wordt de opdrachtgever geïnformeerd. Indien u een schriftelijke prijsindicatie wenst te ontvangen, is dat ook mogelijk.

4. Opdrachtgever gaat akkoord met de prijsindicatie

Door een akkoord te geven op de e-mail van WeTranslate. Of de schriftelijke prijsindicatie te ondertekenen en retour te sturen.

5. WeTranslate neemt de vertaalinstructies en specifieke terminologie door met de opdrachtgever.

In dit stadium bespreek ik met u of er speciale vertaalinstructies zijn of dat specifieke terminologie moet worden aangehouden, zodat de vertaling helemaal aan uw wensen voldoet. Als alles helemaal helder is, start WeTranslate met uw vertaling.

6. WeTranslate levert de opdracht op aan de opdrachtgever

De vertaling wordt per e-mail opgeleverd. De opdrachtgever kan tot 14 dagen na oplevering op- /aanmerkingen doorgeven. Tevens wordt na oplevering direct een factuur gestuurd.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia