Commerciële teksten

In het bedrijfsleven wordt vaak gebruik gemaakt van commerciële teksten. Voorbeelden hiervan zijn advertenties in dagbladen en tijdschriften, AdWords, persberichten, folders en brochures, websites, enquêtes, catalogi en nieuwsbrieven.

Commerciële teksten hebben vaak als doel de naamsbekendheid van een product te vergroten en meer producten te verkopen. De directe voordelen van het product worden in de tekst vaak benadrukt. De inhoud van de brontaal blijft hetzelfde, maar de vertaling is meestal wat vrijer. De teksten moeten pakkend zijn en de aandacht van de lezer trekken en vasthouden.

Heeft u “commerciële teksten” die u vanuit het Engels naar het Nederlands wilt laten vertalen? Informeer dan bij vertaalbureau WeTranslate naar de mogelijkheden.

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia