Vertalen

Vertalen is mijn grote passie. Of het nu om de vertaling van een handleiding bij een röntgenapparaat of een enquête voor patiënten gaat, ik neem mijn taak als vertaler altijd serieus.

Ik vertaal:

Ik ben gespecialiseerd in:

Andere vakgebieden waarin ik vertaal:

Vertalingen zijn niet meer uit het dagelijks leven weg te denken.

Of u nu een nieuwe televisie koopt, een recept bij de apotheek haalt, of een röntgenapparaat in het ziekenhuis bedient, overal hoort een Nederlandse vertaling bij. Volgens de Europese wetgeving is dit in veel gevallen zelfs verplicht.

Uw vertalingen worden dus door een groot en gevarieerd publiek gelezen. Verpleegkundigen, laboranten, artsen, maar ook patiënten en consumenten krijgen uw teksten onder ogen. Het is daarom van het grootste belang dat uw vertalingen aan de doelgroep zijn aangepast en van hoge kwaliteit zijn.

Bij mijn vertalingen maak ik daarom gebruik van de vertaalsoftware SDLX en Trados. Dit zijn zeer bekende programma's in de vertaalwereld. Deze programma's beschikken over een zogenaamd 'vertaalgeheugen' en zij helpen de vertaler bij het handhaven van de consistentie in de tekst en zorgen vaak voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Ook wordt op deze manier de kwaliteit gehandhaafd.

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Voordelen van WeTranslate

Vertaalsnelheid

Ik hanteer, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de tekst, een vertaalsnelheid van ongeveer 2000-2500 woorden per dag. Voor de consistentie van de vertalingen maak ik gebruik van vertaalprogramma’s als SDLX en Trados.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate,
neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia