Websites vertalen

Websites zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn informatieve websites, maar bijvoorbeeld ook hele wervende websites. Iedere website is gericht op een specifieke doelgroep en de taal is daarop aangepast.

Het is dus van belang dat in de vertaling dezelfde schrijfstijl wordt gebruikt en dat rekening wordt gehouden met het lezerspubliek. Dankzij een goede vertaling van uw website kunt u wereldwijd meer mensen bereiken en zo uw product beter onder de aandacht brengen en nieuwe klanten werven.

Wilt u uw “website” vanuit het Engels naar het Nederlands laten vertalen? Ook hiervoor bent u bij vertaalbureau WeTranslate aan het juiste adres.

Bij vertaalbureau WeTranslate kunt u terecht voor vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands van o.a.

Handleidingen en gebruiksinstructies voor medische hulpmiddelen en apparatuur, medische informatie voor patiënten en artsen, software bij medische apparatuur, documentatie voor klinische onderzoeken, bijsluiters, quick reference cards, onderzoeksrapporten, persberichten, brochures, enquêtes, voorlichtingsmateriaal, onderzoeksprotocollen, catalogi, websites.

Wilt u meer informatie over de vertaalmogelijkheden van WeTranslate, neem dan contact op. Ik sta u graag te woord.

WeTranslate © Copyright 2016 - All Rights Reserved: www.wetranslate.nl | Disclaimer | Sitemap | Webdesign: Arloz Multimedia